Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Με επιτυχία ο 8ος διάπλους



ΕΝΕΡΓΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΗΠΕΙΡΟΥ
 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ  ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Έγινε με επιτυχία ο 8ος διάπλους του  Αμβρακικού, μια διαδρομή 11 χλμ από Βόνιτσα ώς την Κορωνησία, στην οποία συμμετείχαν 23 κολυμβητές και κολυμβήτριες απ’  όλη την Ελλάδα. Μεταξύ τους και ο πρωτεργάτης και εμπνευστής του διάπλου Γιώργος Τσαφούλης.
Το μήνυμα ήταν: ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ, τους αργυροπελεκάνους, τα δελφινάκια, τις χελώνες καρέτα-καρέτα, το υδάτινο περιβάλλον, τα βασικά εργαλεία που μπορούν να δώσουν ένα άλλο είδος ανάπτυξης στην περιοχή μας, όταν όλα γίνονται με αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον.
Ευχαριστούμε όλους, όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή και επιτυχία του διάπλου , καθώς  και τους συμμετέχοντες κολυμβητές  απ’  όλη την Ελλάδα και ευχόμαστε του χρόνου στον 9ο διάπλου να αναλάβουν τη διοργάνωση όλοι οι παράκτιοι δήμοι του Αμβρακικού.  Εκδηλώσεις και δράσεις να διαρκούν για μια βδομάδα, με αποκορύφωμα την τελευταία μέρα το διάπλου. Ο Στόχος μας είναι  να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ενός μοντέλου ήπιας οικοτουριστικής ανάπτυξης, που  θα προβάλει την περιοχή μας διεθνώς.
Δήμαρχοι  πέριξ του Αμβρακικού, ο στόχος είναι εφικτός, αρκεί να υπάρχει ΘΕΛΗΣΗ, μεράκι αλλά και αγάπη γι’  αυτό το υπέροχο οικοσύστημα της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: