Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Αλέξη ζεις, εσύ μας οδηγείς




ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

Η Ομοσπονδία Αλιευτικών Συλλόγων Ηπείρου και ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Περιοχής Αμβρακικού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον άδικο θάνατο του ΑΛΕΞΗ στην οικογένειά του και λοιπούς συγγενείς.

Παράλληλα συμπαρίσταται στον αγώνα όλων των υγιών δυνάμεων και ιδιαιτέρως της Νεολαίας μας η οποία είναι πάντα πρωτοπόρος ενάντια σε κάθε μορφής βία.

Το ξέσπασμα αυτό είναι αποτέλεσμα, μιάς διαχρονικής υποβάθμισης της δημόσιας παιδείας, ενάντια στη διάβρωση της κοινωνικής συνοχής των κατοίκων των πόλεων και της επαρχίας, ενάντια στη κοινωνία της αρπαχτής και της εικονικής πραγματικότητας, ενάντια στη κοινωνία χωρίς όνειρα και στόχους για ενα καλύτερο αύριο.

Το ξέσπασμα αυτό είναι αποτέλεσμα της διαλυμένης οργάνωσης των αστυνομικών και των λιμενικών σωμάτων, όπου ο καθένας κάνει ότι θέλει χωρίς να σέβεται το ελληνικό σύνταγμα.

Είναι ένα υγιές φαινόμενο της κοινωνίας των πολιτών, που άφησαν τους καναπέδες και βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τα αυτονόητα, με εξαίρεση τους γνωστούς - άγνωστους κουκουλοφόρους.

Τα ξέσπασμα αυτό χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και προσέγγισης από όλες τις πολιτικές δυνάμεις και ιδιαίτερα από την κυβέρνηση, που της ήρθε «κουτί» για να καταλαγιάσει ο θόρυβος από το Βατοπέδι.

Επιτέλους μπορούμε να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο, όταν ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και απαιτούμε από κάθε μορφής εξουσία δικαίωμα στη ζωή, ίση μεταχείριση και κοινωνική δικαιοσύνη.

« ΑΛΕΞΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ »

Δεν υπάρχουν σχόλια: