Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η Πανηπειρωτική βραβεύει το σύλλογό μας


Το Δ/Σ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας θα βραβεύει τον σύλλογό μας την Κυριακή 6 Φεβρουσρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τις προσπάθειες που κάνουμε για την σωτηρία του οικοσυστήματος του Αμβρακικού Κόλπου. Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε συμπαραστάτες στον αγώνα για την λήψη άμεσων μέτρων για την απορρύπανση και εξυγείανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος του κόλπου. Η βράβευση αυτή μας δίδει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, παρά τις κατα καιρούς επιθέσεις που δεχόμαστε απο τα διάφορα συμφέροντα. Ακολουθεί η απόφαση του Δ/Σ.

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κλεισθένους 15, 105 52 Αθήνα

Τηλ:210 3243822 fax: 210 3243281

www.panepirotiki.com - e mail.info@panepirotiki.com

Προς

Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Περιοχής Αμβρακικού

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Σας γνωρίζουμε, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στη συνεδρίασή του της 25/1/2011, απεφάσισε ομοφώνως να απονείμει τιμητική διάκριση στην κίνηση πολιτών για τον Αμβρακικό, για τους αγώνες, τις προσπάθειες και τη συνολική συνεισφορά σας, ενός σημαντικού φυσικού πλούτου για την Ήπειρο ΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ.

Η απονομή του βραβείου θα γίνει κατά τη διάρκεια της κορυφαίας πολιτιστικής εκδήλωσης της Συνομοσπονδίας ‘’Η Πίτα του Ηπειρώτη’’, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 10 π.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Κώστας Αλεξίου Ιπποκράτης Μιχ.Κατσένης

Δεν υπάρχουν σχόλια: