Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αυτή τη Κυριακή 8 Απριλίου Γ/Σ και εκλογές στους Ενεργούς Πολίτες


Ενώστε τη φωνή σας μαζί μας για τα τεκταινόμενα στον Αμβρακικό. Πάρτε μέρος στη Γενική συνέλευση της Κυριακής και πείτε την άποψή σας. Η δύναμή μας είστε ΟΛΟΙ εσείς που αγαπάτε αυτό το σπάνιο οικοσύστημα και αγωνίζεστε για την προστασία του. Η επιβίωση του ανθρώπου εξαρτάται από την επιβίωση του περιβάλλοντος και η επιβίωση του περιβάλλοντος εξαρτάται απο την δράση ΟΛΩΝ μας. Ακολουθεί κάλεσμα των Ενεργών Πολιτών.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α

Μετά την αναβολή της Γ/Σ της προηγούμενης Κυριακής καλούνται ξανά τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας σε Γ/Σ και Εκλογές

Στο γραφείο της Ομοσπονδίας Αλιευτικών Συλλόγων Ηπείρου στην ΑΝΕΖΑ (βρίσκεται κοντά στην εκκλησία της Ανέζας) με θέματα :

- Απολογισμός 2011

- Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ/Σ

ΤΗΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 π.μ.

Όσοι φίλοι επιθυμούν να εγγραφούν στο σύλλογο μας και να ενημερωθούν για τις δράσεις του συλλόγου μας ή να κάνουν προτάσεις για καλύτερο συντονισμό των δράσεων μας, μπορούν να προσέλθουν και να πάρουν μέρος στη Γ/Σ.

Η Γ/Σ και οι εκλογές θα γίνουν ανεξαρτήτου απαρτίας, ως ορίζεται στο καταστατικό του συλλόγου. Η παρουσία ΟΛΩΝ είναι απαραίτητη.

Οι καιροί είναι δύσκολοι όμως τα προβλήματα του Αμβρακικού και του περιβάλλοντος της περιοχής μας δεν μπορούν να περιμένουν.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 6972131798.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Παύλος Χαραλάμπους Λάμπρος Θοδωρής

Δεν υπάρχουν σχόλια: