Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Γιατί μας σνομπάρουν, οι Οικολόγοι-Πράσινοι ;


Χθές Τρίτη, έκαναν περιοδεία οι Οικολόγοι-Πράσινοι σε Άρτα και Πρέβεζα χωρίς να μας στείλουν κάποιο δελτίο της ώρας που θα διδόταν η συνέντευξη για αλληλοενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. Είναι μικρό κόμμα που έχει ως σημαία του την προστασία του περιβάλλοντος και δεν συναντά περιβαλλοντικούς συλλόγους, πως περιμένει να αυξήσει την εκλογική πελατεία του. Ακολουθεί Δελτίο τύπου του συλλόγου μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστούμε τους «Οικολόγους Πράσινους» για την «τιμή» που μας κάνανε, να τους ενημερώσουμε για τα προβλήματα του Αμβρακικού Κόλπου.

Είναι παράδοξο ένα κόμμα που μάχεται για την ουσιαστική πράσινη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος, να μην επιδιώκει συναντήσεις με περιβαλλοντικούς συλλόγους για ανταλλαγή απόψεων, αλληλοενημέρωση, προτάσεις και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο. Έχουν στερεότυπα ή μας θεωρούν μικρούς και ασήμαντους;

Ελπίζουμε να είναι καθαρά θέμα διαδικαστικού λάθους και όχι κάτι άλλο. Εμείς όμως δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την προστασία του Αμβρακικού Κόλπου χωρίς κομματικές προκαταλήψεις, είτε αρέσει σε μερικούς, είτε δεν τους αρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: