Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Αναβολή καθαρισμού νησιών του Αμβρακικού λόγω βροχής.Η φύση διάλεξε να γιορτάσει με το δικό της τρόπο (βροχή) την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και έτσι δεν έγινε η δράση του καθαρισμού των νησιών του Αμβρακικού από τους Ενεργούς Πολίτες και τους Ψαράδες του Αμβρακικού.
Ο καθαρισμός θα γίνει την αμέσως επόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 .
ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΟΡΩΝΗΣΙΑΣ ΩΡΑ 10.00 π.μ.
Οι Φίλοι που θέλουν να γνωρίσουν τα πανέμορφα καταπράσινα νησιά του Αμβρακικού από κοντά θα έχουν επομένως την ευκαιρία την προσεχή Κυριακή 13 Ιουνίου.
Επ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ας αναλογιστεί ο καθένας μας πως μπορεί να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην προστασία του, καθώς η επιβίωση του ανθρώπου εξαρτάται από την επιβίωση του περιβάλλοντος και η επιβίωση του περιβάλλοντος εξαρτάται από την δράση ΟΛΩΝ μας. Πρέπει λοιπόν όχι μόνο να μιλάμε για προστασία αλλά να το κάνουμε πράξη στην καθημερινότητά μας και να συμμετέχουμε σε συλλογικούς φορείς που αγωνίζονται εθελοντικά για την προστασία του. Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά ο καθένας μας ας προσπαθήσει να κρατήσει τον πήχη ψηλά, γιατί αφορά την ποιότητα της ζωής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: